Behandling innen massasje, velvære og skjønnhet.

Massasje:

Massasje er så mye mer enn å kna på muskler. Soulbody massasje er for kropp, sjel og sinn. Kroppen lytter til tanker, følelser og inntrykk og tar til seg informasjon selv om man ikke tenker over det. Kroppen sier i fra på måter slik at man får vondt i bestemte områder eller at man blir tom for energi. Massasje kan jobbe med de indre følelsene og energien rundt, noe som vil gi en større forståelse av massasje og viktigheten med berøring. Soulbody ser på massøren sin energi under massasje som like så viktig og det har stor påvirkning for hvordan den som får massasje får utnytte av massasjen.

Gua Sha massasje: 

Gua Sha massasje er en tradisjonell kinesisk massasjeteknikk hvor man benytter en Gua Sha sten (som oftest jade eller kvarts) til å stimulere både blodsirkulasjonen og lymfesirkulasjonen i huden slik at hudens generelle helse forbedres. Det er en skånsom massasjeteknikk som får i gang blodsirkulasjonen, er god for lymfedrenasje og gir slipp på spenninger i ansikt, kjeve og nakke.

Ansiktsbehandling:

Våre ansiktsbehandlinger blir formet etter ditt behov. Om du sliter med kviser, tørr hud eller trenger en oppfriskning så vil vi kunne hjelpe med det. Vi bruker kun naturlige produkter som er skånsomme for huden. Behandlingen blir avsluttet med Gua Sha ansiktsmassasje for ekstra velbehag og glød.