Nyttige krystaller når du studerer eller er på kontoret

Finner du det vanskelig å skulle konsentrere seg om studiene eller jobben din? Blir du lett stresset når du har mye å gjøre på skolen eller på jobb?

Det er forståelig da skole og jobb lett kan bli stressende og ta over.

For å finne motivasjon, ro og fokus slik at du kan yte best så er det mye forskjellig man kan gjøre for å komme dit. Ved å jobbe med deg selv og hjelpende energier fra krystaller så kan du komme dit du ønsker å være slik at du får mest mulig utnytte av tiden du bruker på å studere eller sitte på kontoret.

Det er mange flere krystaller som er gode hjelper under studier og i jobb, men vi har valgt å fremheve noen utvalgte som vi har hatt mest nytte av.

Før du bruker krystallene så bør du rense de og programmere de slik at de får mest mulig effekt.

Ametyst

Ametyst vil gi deg ro og harmoni til å sitte ned å konsentrere deg om det du jobber med. Steinen er veldig populær og brukes av mange for å redusere stress og finne harmoni i seg selv. Den øker mestrinsfølelsen din og "booster" din indre styrke slik at du kommer i modus for å kunne jobbe lenge med det du ønsker.

Citrin

Citrin er krystallen for suksess. Den brukes for å fremme drivkraft, selvdisiplin og viljestyrke. Citrin får kraften sin fra solen og er derfor fylt med styrkende energier som får deg fremover og oppover. Bruk gjerne citrin med bergkrystall for å få den ekstra kraftfull. Føler du deg litt nedstemt og umotivert, så er citrin den perfekte steinen til å løfte humøret slik at du får motivasjon til å jobbe.

Klar kvarts/Bergkrystall

Klar kvarts sin høye vibrasjon vil gi deg den mentale klarheten du trenger for å være en god student. Krystallen bringer klarhet i det du lærer samtidig som den kan forsterke dine tanker og hjelpe deg med å gi klarere tenkning. Den har en rensende energi som fjerner distraherende tanker og gjør deg konsentrert. Start gjerne arbeidsdagen med å holde krystallen i hånden samtidig som du mediterer og gjør plass til ny kunnskap.

Tigerøye

Tigerøye gir deg blandingen av solenergi og jordenergi som gjør deg fylt med "power"-energi, men samtidig holder deg ned på bakken. Steinen er fylt med energier som øker din indre styrke, motivasjon og konsentrasjon. Bruk steinen til å manifestere dine ønsker og få den ekstra styrken du trenger for å komme dit du vil.

Blondeagat

Blondeagat en beroligende stein som fremmer mental klarhet og snur negative tanker til positive. Den har støttende energier som hjelper med kommunikasjon og den støtten du trenger når du føler på å gi opp. Trenger du å få klarhet rundt ting og redusere usikkerhet så er blondeagat en god hjelper. 

Mookaitt

Mookaitt er kjent som steinen for "Law of attraction" og får deg dit du ønsker å være. Steinen balanserer Yin og Yang energiene i kroppen din og styrker rotchakraen og solar plexus som er to viktige chakrapunkter for å kunne være "grounded" og sterk nok til å komme dit man vil. Ha gjerne mookaitten i lommen din når du studerer eller jobber for å få et bedre overblikk og objektivt syn på kunnskapen du tar til deg.

Neste gang du skal studere eller være på kontoret, så husk krystallene dine! Ha de fremme på skrivebordet eller i lommen/BH-en for ekstra nært på kroppen. 

Bruk gjerne litt Palo Santo for å rense energiene på krystallene og deg selv hvis du sitter litt fast, så får du lettere klarhet og fokus tilbake igjen.

Lykke til med dine krystaller, studier og jobb!