Hva er så unikt med Soulbody massasje

Hos Soulbody får du holistisk massasje, og massasje som er utført med hjertet. Holistisk massasje er en helt annen massasjeform enn klassisk massasje. Klassisk massasje fokuserer på det fysiske; kroppen og musklene. Holistisk massasjeterapi ser sammenheng mellom kroppen og psyken. Soul massasje er behandling for kropp, sinn, sjel og følelser.

Holistisk massasjeterapi handler om å se hele personen isteden for individuelle symptomer og problemer. Berøring kan fungere som terapi og holistisk massasje kan påvirke en person både fysisk, mentalt og følelsesmessig. 

Soulbody massasje bygges på læren om chakra og energien i kroppen. Teknikken som brukes i massasjen er basert på et helhetsbilde av mennesket, som integrerer kropp, følelser, tanker og ånd. 

Teorien om psykiske paralleller, også kalt kroppspsykologi, benyttes i massasjen, og er en effektiv måte å hjelpe en person til å gi slipp på spenning. Teknikken Soulbody bruker omfatter klassisk anatomi og fysiologi, manuell lymfedrenasje, læren om meridianer og trykkpunkter, samt inituativ massasje hvor energier fører hendene. Massasjen er utført med hjertet og massasjen er individuelt tilpasset for hver gang. Massasjen er intuitiv og dyptvirkende, så ingen massasje er lik. Følelsen av å bli sett og bli tatt vare på sitter sterkt da Soulbody er opptatt av hva kroppen forteller om følelsene, og hva følelsene forteller om kroppen. 

Mennesker lagrer kroppsminner gjennom hele livet, helt fra tidlig barndom. Følelser som vi ikke mestrer eller gir uttrykk for blir holdt tilbake i kroppen. Fortrengte kroppsminner stenges inne i vår underbevissthet og skaper spenninger i kroppen.

Massasjen tillater klienten å utvikle et forhold til kroppen sin og få en form for bevisstgjøring og selvmakt. Den gir en styrke og forståelse av at de selv kan heale seg selv gjennom sin egen kropp. Behandlingen kan få mennesker til å huske opplevelser de har glemt og fortrengt, som har skapt unødige blokkeringer og vanskeligheter. Målet er frigjøring fra følelsesmessige blokkeringer og bedre psykisk og mental velvære.