Hva er så unikt med Soulbody massasje

Hos Soulbody får du kun holistisk massasje, og massasje som er utført med hjertet. Holistisk massasje er en helt annen massasjeform enn klassisk massasje. Klassisk massasje fokuserer på det fysiske; kroppen og musklene. Soulbody sin massasje er holistisk massasje som er behandling for kropp, sinn, sjel og følelser.

Holistisk massasjeterapi handler om å se hele personen isteden for individuelle symptomer og problemer. Berøring kan fungere som terapi og holistisk massasje kan påvirke en person både fysisk, mentalt og følelsesmessig. 

Soulbody massasje bygges på læren om chakra og energien i kroppen. Teknikken som brukes i massasjen er basert på et helhetsbilde av mennesket, som integrerer kropp, følelser, tanker og ånd. 

Teorien om psykiske paralleller, også kalt kroppspsykologi, benyttes i massasjen, og er en effektiv måte å hjelpe en person til å gi slipp på spenning. Teknikken Soulbody bruker omfatter klassisk anatomi og fysiologi, manuell lymfedrenasje, læren om meridianer og trykkpunkter, samt inituativ massasje hvor energier fører hendene. Massasjen er utført med hjertet og massasjen er individuelt tilpasset for hver gang. Massasjen er intuitiv og dyptvirkende, så ingen massasje er lik. Følelsen av å bli sett og bli tatt vare på sitter sterkt da Soulbody er opptatt av hva kroppen forteller om følelsene, og hva følelsene forteller om kroppen. 

Massasjen tillater klienten å utvikle et forhold til kroppen sin og få en form for bevisstgjøring og selvmakt. Den gir en styrke og forståelse av at de selv kan heale seg selv gjennom sin egen kropp. 

Holistisk massasje er derfor så mye mer enn kun å kna på muskler. Helheten av individet, følelsen av å bli sett og å føle at du blir tatt vare på er det Soulbody ønsker å gi.